Apparaten en accessoires
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas (optioneel) in blokjes (3 cm)50 g
-
gemengde noten bv. pistaches, pijnboompitten en amandelen120 g
-
kaneel½ tl
-
gemalen komijn½ tl
-
gemalen gember½ tl
-
gemalen koriander½ tl
-
gedroogde gemalen kurkuma½ tl
-
bloemkool in roosjes (3 cm)700 g
-
teentjes knoflook2
-
lente-uitjes in vier gesneden4
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes8 takjes
-
koriander alleen de blaadjes8 takjes
-
verse champignons in schijfjes200 g
-
witte wijn30 g
-
water500 g
-
zoete aardappelen in stukken (1-2 cm)300 g
-
krenten (facultatief)50 g
-
verse babyspinazie grof gehakt80 g
-
gedroogde abrikozen, ontpit in reepjes12
-
fijn zout naar believen½ tl
-
vers gemalen zwarte peper naar believen½ tl
-
extra vergine olijfolie (optioneel)30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
19.3 g
Calorieën
1721 kJ /
409 kcal
Vetten
22.3 g
Vezels
12.5 g
Koolhydraten
27.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Koken met de Varoma
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min
Rode bietensalade
10min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Pas d’évaluation
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1h 35min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Vegetarische chili
1h 5min
Salade met kip en spelt
1h 15min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Snelle regenboogsalade
10min